Kläbo

Nii Kläbo kui ka Bolšunov teevad aastavahetuse perioodil kaasa Tour de Skil. Norwegens Seriensiegerin Therese Johaug der Russe Sergej Ustjugow und weitere Asse lassen den ersten Saisonhöhepunkt zugunsten eines langen Trainingsblocks aus.


Beanies Make Northug Great Again Klabo Red Beanie Iconic In 2021 Red Beanie Beanie Red

Aamulla oli tosi huono fiilis Jasmi Joensuu ylsi naisten sprintissä välieriin.

. Kläbo teki alkuviikosta selväksi ettei hän halua kisa-asuunsa yhteistyökumppani Viaplayn logoa. Kläbo 25 on voittanut tällä kertaa kiertueen molemmat sprintit ja. Johannes Kläbo ei halua hiihtää Viaplayn logo hiihtoasussaan.

Kläbo on võitnud kolmest osavõistlusest kaks täna edestas ta Bolšunovi 15 km ühisstardist vabatehnikasõidus näiliselt mängeldes. Viikonloppuna Kläbo hiihtää siis samalla vaatetuksella kuin muutkin maajoukkuehiihtäjät. Johannes Kläbo otti ylivoimaisen voiton miesten sprintissä DavosissaSergei Ustjugov antoi tiukan vastuksen mutta joutui toteamaan norjalaisen paremmaksi loppusuoralla.

Ranskan Richard Jouve kiristi kolmanneksi. Oberstdorf Brutaler Antritt souveräner Sieg. Finišisse jõudis Kläbo 34 sekundit enne Bolšunovi mis on taolistes sõitudes üsna suur vahe.

Kläbo sõitis koos Bolšunovi Röthe Musgravei Dario Cologna Didrik Tönsethi ja Friedrich Mociga teistel eest 113 km vaheajapunktiks. Hän uskoo että jotain on nyt rikki. Klæbo och Bolsjunov duellerar igen världscupdrottningen gör comeback och OS-kungen tar avsked fem frågor inför världscupstarten i Ruka.

Carl sprintet auf Rang 25 - Kläbo und Dahlqvist unschlagbar Die deutschen Skilangläuferinnen sind auch im dritten Weltcup-Sprint des Olympiawinters ohne Top-Platzierung geblieben. 1 day agoNorjan Johannes Hösflot Kläbo on edennyt kohti Tour de Skin miesten kilpailun voittoa kuin junan raiteilla. Dezember 2021 1414 Uhr Die Schwedin Maja Dahlqvist und der norwegische Lokalmatador Johannes Hösflot Kläbo haben sich am Freitag beim Langlaufweltcup in Lillehammer die Skatingsprintsiege gesichert.

Naisten valtiatar oli Ruotsin Maja DahlqvistSveitsin Nadine Fähndrich taipui ruotsalaiselle loppusuoralla. Poolteist kilomeetrit enne lõppu oli ette jäänud nelik mis võttiski neli kõrgemat kohta. Johannes jättää maajoukkueen olympiakauden jälkeen ja valmistautuu omassa leirissään vuoden 2023 Planican MM-kisoihin arvioi Northug.

Johannes Hösflot Kläbo hat sich souverän im Klassik-Sprint von Oberstdorf durchgesetzt - insgesamt gab es gar einen Vierfachsieg für Norwegen. Kläbo ilmoitti olevansa tarvittaessa valmis jopa boikotoimaan Lillehammerin kisaviikonloppua. Miehen mielestä asiassa on ristiriita mutta nyt hän on kuitenkin myöntynyt maansa hiihtoliiton linjaan.

Hän voitti kiertueen kaudella 201819 ja nyt kuuteen kilpailuun typistetty ohjelma on kuin hänelle räätälöity. Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski jäävät joulun yli hengittämään Keski-Euroopan vuorien ohutta ilmaa ja jatkavat sen jälkeen Tour de Ski -kiertueelle. Kläbo 25 aiheutti ison.

Slovenian Anamarija Lampic oli kolmas. Tällä kertaa puheenaiheena eivät ole olleet hänen hiihtolahjansa vaan taistelunsa mediayhtiö Viaplaytä vastaan. Sprintdominator Johannes Hösflot Kläbo wird nur die erste.

Maastohiihdon maailmancup on ollut käynnissä vasta viikon mutta norjalaistähti Johannes Hösflot Kläbo on ehtinyt jo herättää runsaasti keskustelua. Isä ja poika alleviivasivat haastatteluissa että Kläbo ei aio pitää yhtiön logoa asussaan myöskään tulevana maailmancupin kisaviikonloppuna Lillehammerissa tai myöhemmin muissa kilpailuissa. Johannes Hösflot Kläbo schlägt im Sprint zu.

Kläbo hurjasteli ylivoimaisen voiton Lillehammerin sprintistä Lauri Vuorinen taisteli viidenneksi. Kläbo on kritisoinut että maan hiihtoliitto on tehnyt sopimuksen median kanssa jonka pitäisi käsitellä asioita journalistisesti. Lillehammer-Sprintsiege an Dahlqvist und Kläbo.

Northug arvioi tilannetta Norjan TV2lla. In Olympiajahren hat die Tour de Ski nicht für alle Langläufer Priorität. Sunnuntaina Niskanen oli Davosissa maastohiihdon maailmancupin vapaan hiihtotavan väliaikalähtökisan 15s ja Pärmäkoski 16s.

420k Followers 526 Following 972 Posts - See Instagram photos and videos from Johannes Høsflot Klæbo johanneshk.


Johannes Hoesflot Klaebo Poster 2998808 Celebposter Com Johannes Nordic Skiing Sport Poster


Johannes Hoesflot Klaebo Great Hair Famous Celebrities Winter Sports


Langlauf Stars Johaug Und Klabo Siegen Langlauf Rennen Sport


Pin On Norwegian People

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel